Du er her

19-20-21 på 3547 kHz

Primære faneblade

6 posts / 0 new
Seneste indlæg
19-20-21 på 3547 kHz

Hej alle

Nu ser det ud som om at de gode condx er der om aftenen igen på 3547 kHz.

Dette sammenholdt med at jeg fornemmer at vores ON AIR aktivitet er for nedadgående så syntes jeg vi skal prøve at gøre nogle "nye" tiltag.

Lad os hver især prøve at gøre os umage med at kalde CQ på 3547 kHz kl 19 & 20 & 21 hver aften ....

Hvis vi alle gør det vil chancen for at vi ramler ind i hinanden være større....

For hvis ikke vi kører CW så er det vel ikke en rigtig CW "klub" vi har cheeky

Jeg glæder mig til at kører noget CW med jer alle

OZ8CW

Hjalmar

Rate: 
Average: 5 (3 votes)

Super godt indlæg Hjalmar, det flytter med garanti os nybegynders skils at morse med nye folk.

Dog kræver det, at hverdagen passer ind i de aftalte tider, så jeg vil ikke love for meget. PT holderjeg rigtig meget af den tid OZ5LED bruger sammen med mig, men det kunne også være sjovt med en QSO med i andre, så hvem ved, måske banker jeg på døren en dag i speed 12 :-)

Rate: 
Average: 5 (2 votes)

2 dah, 3 dit og så det samme spejlvendt
OZ6ADL, Nils T

Enig Hjalmar

Det virker som om aktiviteten på 3547 nærmest er forsvundet hvilket er trist.. og ja, condex har været meget dårlige mellem 18’ish og 22’ish… men de sidste 2 uger har de faktisk været ret fine. Selvfølgelig er det svært at finde tid til at være på radioen hver dag, men vi har jo før i tiden været mange flere hver aften på “vores” kanal.. 

Rate: 
Average: 5 (2 votes)

73 de OZ8PM, Peter

Hej mej Jer.

Først stor tak til Hjalmar for det store arbejde, som er gjort.

Jeg er nu lige der, hvor jeg samler det sidste mod for at springe ud på radioen.

Jeg lytter en del på 3547 for at se, om der kommer noget jeg kan forstå. Min udfordring er at få mine ører op i hastighed. Jeg bruger stadig filerne fra morsetræningen (downloader nogle stykker af gangen med passende opsætning) men bruger også "just learn morse" da jeg var ved at kunne H C  Andersen udenad, og ikke rigtigt følte det gav fremgang. Den anden aften var jeg så ved at blive kørt over af et stort godstog, som kom buldrende. Troede, at der var nogen, som var ved at overføre Lademanns leksikon i speed 78, men fik senere at vide af Rene, at der bare var nogle fra gruppen som hyggede sig laugh laughlaugh

Håber, og regner med, at vi snart mødes på 3547

OZ1FAJ Knud

 

 

Rate: 
Average: 5 (1 vote)

OZ1FAJ - Knud

Godmorgen Knud

Dejligt at høre du snart kommer på radioen. Som skrevet før, så vil jeg meget gerne træne med dig, og det bliver hverken med Lademands leksikon eller i speed 78, men nok nærmere en standart træk og slip gummistempel QSO i speed 10 - 12 WPM. Vi har jo kørt vores første QSO med CALL, RST og 73, så dem tager vi bare lidt flere af indtil ud er tryg, og har du lyst og mod ,så udbygger vi dem med NAVN, QTH, RIG og WX hen af vejen.

Du kan bare skrive på Slack når ud har tid og lyst til at træne, så skal jeg se om det passer ind i min kalender, men har bedst tid efter klokken 16:30, ellers er jeg sikker på de andre gnister er af samme opfattelse med hensyn til træning på radioen. De bider ikke, sagde gnisten der stort set kun træner med OZ5LED Lejf ;-)

Rate: 
Average: 5 (2 votes)

2 dah, 3 dit og så det samme spejlvendt
OZ6ADL, Nils T

Hej Knud

Du skal være så velkommen til at træne med mig. Jeg kalder CQ på 3547 på de tider der passer ind i vor nuværende dagligdag. Plejer at køre langsomt. Hører du mig, så kald ind med den hastighed som du har mod på. Jeg går gerne ned i hastighed, bare vi opnår det vi alle vil. At få flere med op på tømmerflåden. CW er herligt og kan nydes i alle hastigheder. Skriv på Slack eller bare giv nogle CQ, så skal vi nok finde dig. Glæder mig til første QSO. 73 Jørgen

Rate: 
Average: 5 (2 votes)

OZ8AE Jørgen

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer