Du er her

Boganmeldelse

Primære faneblade

1 post / 0 new
Boganmeldelse

Hej Alle

Jeg er netop blevet færdig med " The CW Way of Life" 

"Learning, living and loving morse code ( in a Digital world) "

ISBN 9798377407164

https://www.amazon.com/CW-Way-Life-Learning-Digital/dp/B0BXNBDJRS/ref=sr_1_1

Jeg syntes at der er mange gode synspunkter i bogen om indlæringen af CW. Den afviger lidt fra det som vi har praktiseret i CWmedGNISTER, men jeg er faktisk sikker på at det er til den bedre side.

Detalje graden i argumentationen er god således at det ikke bare er påstande men forfatterens meninger om indlæring underbygges rigtigt videnskabeligt godt.

Hans forklaring på hvordan man bedst lære headcopy er virkeligt god og hele hans tanke sæt om hvad god CW er, blev jeg meget bidt af, for det giver i den grad en forklaring hvorfor at "flow" er så vigtigt.

Han argumentere for at alt på denne jord er svingninger og de på den ene eller anden måde påvirker vores krop. 

Han bruger nedenstående tegning til at forklare "DIT TRAIN" og når man ser på den så kan man bare godt forstå at noget CW er musik at lytte til og man kan også godt forstå hvorfor at man nogle gange bare har en følelse af at være i flow når man sender.

God CW timing passer PERFEKT ind i en sinus kurve ....

Endnu mere interessant bliver det når han beskriver brugen af en håndnøgle og hvordan armen skal gøre, for at man kan komme højt op i hastighed med perfekt CW på håndnøglen. Og han ved hvad han taler om for han har været verdensmester i det. Han bruger igen nedenstående tegning til at forklare hvad overarmen skal gøre og hvad underarmen skal gøre ...Det skal jeg altså kigge lidt nærmere på.

Jeg vil ikke afsløre for mange detaljer fra bogen - Du kan jo ønske dig den i julegave - Den er rimeligt let læst, men der er rigtigt meget at tænke over.

God læsning smiley

OZ8CW

ps ... lidt mere info her https://forums.qrz.com/index.php?threads/a-new-book-the-cw-way-of-life-now-on-amazon.856740/

https://morsebusters.com/

https://www.everand.com/article/650681253/Cq-Book-Review-The-Cw-Way-Of-Life-Learning-Living-And-Loving-Morse-Code-In-A-Digital-World

Rate: 
Average: 5 (5 votes)