Du er her

Forventningsafstemning

Primære faneblade

2 posts / 0 new
Seneste indlæg
Forventningsafstemning

Kære jer der har deltaget på denne sæsons CW kursus.

Sidste gang jeg deltog i et online møde var alle kommet mere eller mindre igennem kurset og var på radioen - fedt og stærkt gået

Når man er så langt er det kun "radio ON AIR tid" der skal til for at man får CW til at fungere til det som man gerne vil bruge det til.

Jeg kan se at ingen rigtigt bruger vores kursus her på hjemmesiden - af dem der deltog i vores Online møder, og det opfatter jeg som at ovenstående iagttagelse er "korrekt"

Derfor har jeg besluttet at mine torsdag og søndags aftener skal bruges på at programmere keyers ;o)

Så jeg deltager kun meget sporadisk hvis nogle stadig mødes torsdag og søndag, men til gengæld vil jeg garantere at hvis jeg sidder ved mit bord og laver et eller andet og kan se på RBN at en af jer kalder cq på 3547 kHz så vil jeg gøre hvad jeg kan for at besvare det CQ.

Jeres ON AIR træning vil jeg meget gerne deltage i , når i kalder CQ ...

Alt det bedste til jer alle

CW4EVER

OZ8CW

JALMAR

 

Rate: 
No votes yet

GA Hjalmar

Ja, jeg havde godt nok en ide om at ville færdiggøre resten af lektionerne fra morsekurset på vores hjemmeside, men jeg må nok indrømme, at dagens daglige træning på radioen er langt sjovere.

OZ5LED og jeg har daglig træning, alt fra 15 til 50 minutter, og jeg oplever markant fremgang. I dag havde jeg dog mit første store nederlag efter jeg kom på radioen, men der er vel også up and downs på radioen. (Ja, var til julefrokost i går)

Jeg kommer på jitsii i aften, men elles er jeg nok også mest at finde via Jitsii og Slack for træning.

Du må gerne opdatere min status på morsekurset til “QSO på radio”

Tak for de mange timers støtte og support alle har givet, det er i år CW hobbyen skal nyses.

P.S. Fil lige OZ9DG Dan i loggen, og det er super træning for mig. Ellers leder jeg efter et nyt DXCC, og der er masser i henhold til min log ;-)

Rate: 
No votes yet

2 dah, 3 dit og så det samme spejlvendt
OZ6ADL, Nils T

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer